+40.724.260.935

CONDITII DE RETURNARE

    Pentru a returna un produs comandat pe site-ul nostru trebuie sa stiti cateva conditii de returnare. 

 

   Acceptam la returnare orice produs comandat pe site atat timp cat nu este  utilizat si in ambalajul original.In principiu perioada de returnare poate fi de 15 zile, dar dupa cum ne cunoasteti ,ca doar suntem intr-o familie mare,  noi acceptam  astfel incat nu prea exista limitata de timp, pentru a returna un produs , cat nu este purtat sau folosit.Multe comenzi sunt cumparate pentru cadouri celor dragi si expediate in strainatate  iar cateodata marimile nu se potrivesc ,de aceea noi acceptam si o returnare dupa  o perioada mult mai lunga. Acest shop nu este o corporatie ci o afacere de gen one-man-show de aceea toate sunt indreptate spre cerintele cumparatorilor.

 

 

   In  cazul in care doriti returnarea produselor si primirea contravalorii acestora, va rog sa le returnati prin posta romana , unde pretul este foarte mic la un colet fara ramburs iar noi va vom trimite contravaloarea produsului in contul bancar.Daca nu aveti cont bancar gasim impreuna o solutie. Toate aceasta procedura o vrem cat mai scurta de aceea poate dura intre 3-10 zile.Totusi pentru mai multe detalii si cazuri particulare sa ma cotactati telefonic. Cu o comunicare buna rezolvam absolut toate micile neajunsuri.

 

    BEAUTY OF PAIN SHOP SRL este o compania romaneasca cu capital integral romanesc ce plateste taxe si impozite statului roman.Support our business!!!

 

BEAUTY OF PAIN PRODUCTIONS SRL
ORC J35/906/2002 CUI 14689631
+40.724.260.935
NEWSLETTER
COPYRIGHT 2024 BEAUTY OF PAIN